ACTUALIDAD

Noticias

La 7 Marató de lectura inicia les activitats

La 7a Marató de Lectura Camp de Túria la Serrania arriba a 8 pobles de les dos comarques carregada de moltes activitats de foment lector per a públics de totes les edats. Enguany com a principal novetat s’ha programat un taller de manga a l’Espai Jove i posterior concurs intercomarcal que se celebrarà el 21 d’octubre, la vespra de la marató al nostre poble.

Fins que arribe el 22 d’octubre, dia en què celebrarem la marató, podeu anar preparant els vostres treballs per a participar en els concursos de fotografia. Hi ha tres modalitats: Serra un poble que llig, que consisteix en fer una foto que faça referència a l’acte lector i a la riquesa cultural o paisatgístic; Bookface, que consisteix a encaixar una cara o element que amplifique la portada d’un llibre i Haikús fotogràfics per crear un poema barrejant el llom de tres llibres.

Per al dia 22 s’han programat diferents tallers de titelles amb Cecilia Silva, d’il·lustració amb Justo R.R. A més a més, Sívilia Colomer farà el tradicional contacontes i tindrem el micro obert per a llegar en veu alta. Durant la jornada podrem votar les obres presentades als concursos locals de fotografia i conéixer els guanyadors, i guanyar algun llibre a la tómbola de llibres.


En breu disposarem també de les bases per al cinqué concurs de microrelats en les modalitats de valencià i castellà.

La Marató de Lectura Camp de Túria La Serranía és un projecte intercomarcal que comparteixen els pobles de Serra, Nàquera, Olocau, Marines, Casinos i Loriguilla en Camp de Túria i Alcublas i Villar del Arzobispo a la comarca de La Serrania i que compta amb el suport de la Diputació de València, a través de l’àrea de Cultura.