ACTUALIDAD

Noticias

Ja tenim guanyador de la campanya Somriu, estàs a Serra

Ja tenim guanyador de la campanya Somriu, estàs a Serra dins el pla de posicionament turístic en el qual està treballant el municipi enclavat al cor de la Serra Calderona. En el certamen ha participat l’alumnat de segon i tercer cicle de primaria del CEIP Sant Josep de Serra per tal de crear el logo de la campanya de millors amfitrions.
El dibuix guanyador ha estat obra de l’alumne de sisé Fran Arnal i representa les muntanyes de Serra i bona part del patrimoni de la localitat. El dibuix seleccionat serà el que servisca de base per a la imatge del logo de la campanya de millors amfitrions, Somriu, estàs a Serra en la qual s’està treballant des de l’Ajuntament de Serra amb la consultura Rusticae per a conéixer i aplicar accions concretes que permeten una ordenació i millora de l’activitat turística.
“Estem treballant de manera coordinada entre totes i tots per establir els criteris de com volem que siga la nostra destinació en clau turística” manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.
En esta primera fase anomenada Millors amfitrions s’està treballant mitjançant sessions formatives amb empresaris i comerços del municipi als qui se’ls traslladarà tècniques per a la millora dels seus negocis i del destí. A més a més, els agents locals participaran de la segona etapa del projecte que tindrà com a objectiu definir l’estratègia de posicionament per a fer de Serra un destí singular i diferenciat.