ACTUALIDAD

Noticias

Es crea el Consell Agrari Municipal

L’Ajuntament de Serra ha constituït el Consell Agrari Municipal. Després de mesos de treball entre els col·lectius i persones vinculades al món agrícola veu la llum aquest òrgan col·legiat de caràcter consultiu i d’assessorament del consistori. Ahir es va fer la sessió constitutiva.
El consell agrari canalitzarà la participació dels agricultors, organitzacions agràries i la ciutadania relacionada amb el sector en els assumptes que els puguen afectar. Al mateix temps permetrà una comunicació més fluida entre ells per a poder millorar la situació del camp.
“Este consell naix de la voluntat d’aquest govern a l’entendre la gestió del dia a dia d’una manera més participativa i suposa un pas més per a la reactivació agrícola del terme municipal” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. L’alcaldessa afegeix:  “Amb ell donem suport als col·lectius agraris amb els quals estem treballant colze a colze. Hem augmentat les partides per a arreglar camins rurals i estem treballant per dinamitzar les hortes històriques amb el Campus Ria Tóixima i el banc de terres”.
Serra, al cor de la Serra Calderona, és una localitat tradicional i eminentment agrícola que sofreix l’abandonament i la deficient explotació de part de les terres de cultiu. Amb aquests paràmetres, l’Ajuntament vol ficar tots els mitjans al seu abast per millorar aquesta situació. “Hem iniciat la senda del treball però encara ens queda molt de camí per recórrer. Esperem poder fer-ho totes i tots junts”, ha manifestat l’alcaldessa.
El Consell ha quedat constituït de la següent manera:
Presidenta: Alicia Tusón Sánchez
Suplent presidenta: Susana Navarro Fernández
Vicepresident: Vicente Marí Oroval
Vocals:
Mª Victoria Ibáñez Navarro (Representant grup municipal PSPV-PSOE).
Carlos Montalbán Gómez (Representant grup municipal Unides per Serra EUPV-PODEM).
Mª Rosario Martínez Cáceres ( Representat grup municipal PP).
Francisco Arnal Cabo, (Representant sindicat AVA-ASAJA).
Eduardo Navarro Navarro (Representat Cooperativa Montes de Serra).
Enrique Salvdor Fernádez (Representant Amics del Cavall)
Assistits pel secretari delegat Vicente Sanchis Navarro.