ACTUALIDAD

Noticias

Arriba el VI concurs de fotografia Pascual Navarro

L’Ajuntament de Serra convoca el VI Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar l’abril de 2017.


La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs haruan de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar un treball. El termini de presentació de les obres començarà el 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de Pascual Navarro i finalitzarà el 20 d’abril del mateix mes. Els originals s’han de remetre al correu electrònic serra@touristinfo.net.


Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més m’agrada tinga durant els dies que estarà oberta la votació, del 22 d’abril fins a les 23.59 hores del 3 de maig. El 4 de maig es donarà a conèixer el guanyador I finalista. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30 €.


Les bases del concurs les podeu consultar ací.