ACTUALIDAD

Noticias

El vicepresident de la Diputació de València visita Serra

Serra destina els 579364,27 € del Pla d’Inversions de la Diputació de València a continuar creant noves instal·lacions esportives, la millora d’alguns carrers de la població i a recuperar el patrimoni monumental. Així li ho ha explicat l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón al vicepresident i diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa que ha visitat este matí la localitat.

El vicepresident de la Diputació de València ha signat al llibre d’Or de la localitat. Acompanyat per part de l’equip de govern, el diputat ha fet un recorregut per alguns carrers de la població que es remodelaran gràcies al pla d’inversions. També ha visitat la Torre del Senyor i el Poliesportiu Municipal Hector Catalá.
L’alcaldessa ha agraït al diputat l’esforç i ajuda que els municipis estan rebent “d’este Ajuntament gran que és la Diputació de València. Unes ajudes que es sumen als 130.000 euros del pla de cooperació municipal que facilita la nostra autonomia com a entitat”.

Per la seua part, el vicepresident ha destacat la utilitat de la “Diputació de València per a ajudar als municipis, per millorar els pobles i ciutats”. En eixe sentit el diputat ha destacat que Serra “ha fet un treball extraordinari de la mà de la Diputació”. 

Una quantitat important de les inversions anirà destinada a la III fase de remodelació del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá amb la construcció de la pista polivalent, les pistes de pàdel i el training box. A la urbanització Torre de Portaceli es construirà un skate park. En total, 277000 € van a parar a la millora de les infraestructures esportives.

Les inversions del pla serviran també per condicionar diferents carrers de la població com La Pobleta, Barranquet, Sant Josep i extramurs de Sant Roc i es continuarà amb el IV pla d’asfaltat de la UTP. A més a més, es va a procedir a la substitució del clavegueram en mal estat de l’avinguda la Serrà, Collaet i Mestra Consuelo Burgos i l’eliminació de barreres arquitectòniques al carrer València i Sagunt. També s’instal·laran noves lluminàries solars als carrers la Pobleta, camí del Biscaí i Montalegre.

La Torre del senyor també rebrà 50.000 euros més d’inversió per continuar amb la seua rehabilitació i recuperació. I es destinaran 35.000 euros a la millora de la Casa Consistorial i al canvi de finestres per altres més eficients des del punt de vista energètic.
Les obres dins el pla inversions 2020-2021 es podran executar fins el 30 juiny de 2022.