ACTUALIDAD

Noticias

El Nadal ompli d’activitats el nostre poble

Serra es prepara per a celebrar el Nadal amb una agenda repleta d’activitats que començaran el 9 de desembre i s’allargaran fins al 5 de gener amb la tradicional cavalcada de Reis. Les persones més menudes seran les protagonistes d’unes festes amb activitats per a totes les edats.

El 9 de desembre tindrà lloc l’encesa de l’arbre de Nadal a la plaça de la S.M. La Primitiva, un acte amenitzat per les nadales interpretades pel Cor de la Unió Musical i una xocolatà per a les persones assistents. El cap de setmana del 10 i 11 torna el tradicional mercat de Nadal amb artesania i altres activitats. Quin embolic de conte serà la proposta teatral per a públic familiar el dissabte 10 i la Sant Silvestre organitzada pel Club de Muntanya Castell de Serra i l’associació benèfic cultural Sant Roc s’avança a l’11 de desembre. Les inscripcions són en l’oficina de Turisme.

Els tradicionals tallers de Nadal se celebraran el 17 a la urbanització Torre de Portaceli i el 21 al nucli urbà. A més a més, del 5 al 19 de desembre podran inscriure’s en els concursos de Nadal: Betlems i Naixements, façanes i balcons i aparadors del comerç local. El 20 de desembre, el jurat passarà a valorar els treballs.

Les bandes de música del poble, S.M. La Primitiva i la Unió Musical faran els seus concerts de Nadal el 18 i 23 de desembre respectivament i el Grup de Tabal i Dolçaina realitzarà la tradicional cercavila nadalenca el 21. El Pare Noel visitarà l’Escoleta Infantil Municipal i el CEIP Sant Josep com cada any l’últim dia d’escola per repartir il·lusions a l’alumnat i el patge reial acudirà a Serra el 28 per recollir les cartes per als Mags d’Orient.

Començarem l’any, 2 de gener, amb l’Eixida a Expojove amb autobús des de l’Ajuntament i la urbanització Torre de Portaceli, en breu inscripcions i el 3 de gener tenim programada una vesprada de cinema a la Casa de la Cultura amb dos sessions, 16:30 i 19:00 hores.

Les activitats acabaran amb l’arribada dels Reis Mags la vesprada del 5 de gener per repartir regals i il·lusió entre totes les persones de la població.