ACTUALIDAD

Noticias

Concursos de Nadal 2023

Els concursos de Nadal promocionen el comerç local

L’Ajuntament de Serra fomenta la tradició amb els concursos de Nadal al mateix temps que vol promocionar el comerç en la campanya nadalenca. Fins al 14 de desembre estan les inscripcions obertes per participar al tradicional concurs de Betlems i Naixements, el 7é concurs de decoració i il·luminació de façanes i balcons i el 6é concurs de decoració d’aparadors del comerç local.

“Els concursos de Nadal volen fomentar les nostres tradicions més arrelades al mateix temps que promoure el comerç local. D’esta manera tots els premis són xecs regal per gastar al comerç del municipi” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. En total, més de 500 € en premis que aniran a parar als establiments comercials i d’hostaleria amb què compta el poble.

Als certàmens podran participar totes les persones empadronades al municipi o que compten amb vivenda a la localitat per a les modalitats de betlems, naixements i decoració de façanes I balcons. El concurs d’aparadors està obert a tots els comerços de la població. Les inscripcions estan obertes fins al 14 de desembre a través de la seu electrònica o de manera presencial al registre de l’Ajuntament de Serra i local municipal de la urbanització Torre de Portaceli. La visita del jurat es realitzarà entre el 18 i 19 de desembre i els premis s’entregaran durant les festes de Nadal.