ACTUALIDAD

Noticias

35 noves places d’aparcament Baix La Torre

Hui s’obrin al públic les dos noves zones d’aparcament que l’Ajuntament de Serra ha construït en la zona de Baix la Torre, a la travessia de Sant Francesc. Les obres s’han pogut dur endavant gràcies al fet que el consistori arribara a un acord amb els particulars d’estos solars per poder augmentar el número d’aparcaments al nucli urbà.


La construcció d’estos dos solars al costat del CEIP Sant Josep de 333 i 562 metres respectivament, i de 35 places que són gratuïtes ja són una realitat i ja pot ser utilitzat pel veïnat i visitants. Les noves zones alleujaran en part la falta de places d’aparcament al nucli urbà. Les obres, amb un pressupost de 38.761,54 € les ha dut a terme una empresa de la localitat.


En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón “Donem resposta a les necessitats d’aparcament del municipi. Continuem treballant pel benestar de totes i tots”. Tusón remarca que “en breu començaran les obres per adequar l’aparcament del soterrani de la plaça de la S.M. La Primitiva de Serra per a ficar-lo a disposició de la ciutadania i afavorir i potenciar el comerç local”.


L’Ajuntament de Serra continua estudiant més solars al municipi que siguen susceptibles de convertir-se en aparcament i intentar així donar un millor servei a la ciutadania, en un municipi on l’aparcament és escàs.