ACTUALIDAD

Noticias

Serra posa en marxa el voluntariat ambiental

L’Ajuntament de Serra posa en marxa per primera vegada un programa de Voluntariat Ambientat durant els mesos d’agost i setembre destinat a persones que hagen complit els 18 anys. Les activitats es duran a terme cada dia en horari de 9.00 a 14.00 hores, del 3 d’agost al 30 de setembre. Les sol·licituds es poden presentar fins al 22 de juliol a l’Ajuntament de Serra.
Aquestes activitats de voluntariat tenen dos objectius principals, per una banda, la prevenció d’incendis forestals i vigilància de les muntanyes del terme municipal de Serra, i per altra, l’educació i consciència ambiental de les persones que resideixen al municipi o el visiten durant els mesos d’estiu.
“Posem en marxa per primera vegada des de l’Ajuntament un programa de voluntariat ambiental per tal que la ciutadania siga part activa en la prevenció d’incendis i en la consciència sobre la importància de tindre cura del medi ambient” manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.
La regidora de Sostenibilitat Ambiental per la seua part, Vicky Ibáñez afegeix que “convidem a totes i tots a participar en aquest projecte que a més de la prevenció, vol incidir en la importància de preservar el nostre entorn” en un municipi en el que el 90 % del seu terme municipal està disn del parc natural.