ACTUALIDAD

Noticias

Tot a punt per obrir la piscina municipal

La piscina del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá reobrirà les seues portes este dissabte 26 de juny fins al 5 de setembre. El recinte estarà obert de dilluns a diumenge i amplia horari en una hora més, de 11.00 a 20.00 hores. El consistori ha decidit reobrir la piscina després que l’any passat estiguera tancada a causa del covid19.


L’apertura de les instal·lacions (piscina i zona de picnic) es realitzarà amb un aforament limitat del 75% i no requerirà cita prèvia. En tot moment s’hauran de complir la normativa sanitària anticovid.


“Hem fet un gran esforç per poder obrir la piscina enguany i oferir a la ciutadania un servei de la màxima qualitat possible” comenta la regidora d’Esports Inma Bartual. Bartual ha tornat a visitar la piscina municipal per comprovar de primera mà els treballs de posada a punt de l’espai. “Durant les últimes setmanes hem treballat intensament en la reobertura. La plantilla d’obres i serveis ha realitzat un gran treball. Obrim les portes de la piscina, però no podem abaixar la guàrdia. Hem de ser conscients que el virus encara està ahí”, ha afegit.


Els preus de les entrades es mantenen com l’última temporada abans de la pandèmia: 1.80 € per adult, adults sense bany, 1.00 €, menors fins a 12 anys, pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional, 1.00 €. A més a més, es podran obtindre bons de 31 banys per 20 € per a xiquets, bo de 31 banys per a adults 40 €.
Les famílies nombroses tenen un preu especial: adults 0,90 € i xiquetes i xiquets 0,50 €. Existeix un bo de 31 banys per a estes famílies de 15 €.