ACTUALIDAD

Noticias

Serra s’adhereix a la xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Serra s’ha adherit a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. La localitat enclavada al cor de la Calderona ja forma part de les 163 localitats de la província adherides a esta xarxa de la Diputació de València.

En paraules de l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón: “Esta adhesió reforça el nostre compromís amb la lluita contra esta xacra social. Som conscients de què la concienciació és molt important en totes les edats. Adherir-se a la xarxa ens permetrà impulsar més programes, mesures i serveis per a l’erradicació de la violència de gènere.”

La xarxa és un projecte de la Diputació de València que té com a finalitat aconseguir una acció més eficaç de tots els pobles que en formen part en la prevenció, detecció i eliminació de totes les formes de violència contra la dona. Els consistoris podran sol·licitar les subvencions per a projectes i campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista que ofereix l’àrea d’Igualtat de la Diputació de València i que enguany ascendeixen a mig milió d’euros.

Les regidores de Benestar Social, Inma Bartual i de Joventut, Vicky Ibáñez, van replegar ahir el distintiu durant el transcurs de la IV trobada de municipis de la xarxa celebrat a Alboraia.