ACTUALIDAD

Noticias

Serra augmenta les ajudes al transport escolar que es poden sol·licitar fins al 20 de novembre

L’Ajuntament de Serra ha augmentat la partida per a les ajudes al transport adreçada a les persones que estudien ensenyaments no obligatoris. La quantitat econòmica destinada a beques al transport ha passat de 4000 fins al 5000 € per a este curs 2023-2024. El termini per a la presentació de sol·licituds comença el dia 5 i estarà obert fins al 20 de novembre.

El consistori continua apostant per ajudar a la joventut empadronada al municipi que cursa batxillerat, cicles formatius i estudis universitaris i les seues famílies i ha incrementat en 1000 € la consignació pressupostària d’esta línia d’ajudes.

L’augment de la consignació ha permés també un increment dels trams a percebre per les persones beneficiàries que passen de 50 a 80 €, de 65 a 100 € i de 80 a 120 €. “Volem ajudar a les famílies amb filles i fills que continuen els seus estudis més enllà de l’ensenyament obligatori. Les polítiques socials són una prioritat per a nosaltres” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

El termini per a sol·licitar les ajudes finalitzarà el dia 20 de novembre. Les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica o de forma presencial, a les oficines de l’Ajuntament de Serra i de la urbanització Torre de Portaceli.

Estes 5000 € en ajudes al transport se sumen als 6500 € del programa Serra et beca per a pràctiques retribuïdes de l’estudiantat. En total, 11500 € d’injecció directa en ajudes per a les famílies amb persones que cursen estudis d’ensenyament no obligatori.