ACTUALIDAD

Noticias

Jornada sobre el pèl·let i la gestió forestal sostenible

La Casa de la Cultura de Serra acollirà una jornada sobre la gestió forestal sostenible i els pèl·lets el pròxim 24 de febrer. Una jornada organitzada per l’Ajuntament i la Universitat Politècnica de València dins el projecte Life Resilient Forest. Les inscripcions estan obertes per al públic que tinga interés a assistir.

“Serra és un municipi referent en gestió forestal sostenible. Acollim esta jornada sobre gestió forestal centrada en el pèl·let en companyia de la Universitat Politècnica de València amb els que compartim al costat d’altres institucions europees el projecte LIfe Resilient Forest”, manifesta l’alcaldessa de la localitat enclavada al cor de la Calderona, Alicia Tusón.

L’objecte de la jornada és la posada en valor del projecte life i els pèl·lets i de la interacció acadèmia – Ajuntament de Serra. Es vol mostrar com una bossa de pèl·lets produïda mitjançant la gestió forestal sostenible és capaç d’articular nombrosos béns i serveis, tant ambientals, com socials i econòmics.

La jornada inclourà una visita a la planta local de biomassa on l’Ajuntament de Serra elabora pèl·let. El combustible és utilitzat per alimentar les calderes de calefacció dels edificis municipals, escola infantil i CEIP Sant Josep. El restant es comercialitza entre el veïnat

Inscripcions:  https://forms.gle/UJ1WsS5afTgje5ig9