ACTUALIDAD

Noticias

Comencen les obres de les noves pistes del poliesportiu

Ja estan en marxa les obres de la tercera fase de la reforma integral del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá. Quan les obres d’aquesta etapa finalitzen, el recinte esportiu comptarà amb dos noves pistes de paddle, una pista de bàsquet i altres esports i una zona d’entrenament a l’aire lliure.

Les obres d’aquesta tercera fase de remodelació del poliesportiu tenen un pressupost de 232.536,07 € que van a càrrec del Pla d’Inversions de la Diputació De València per al municipi de Serra. Les obres tenen un període d’execució de 4 mesos.

“Ampliem l’oferta esportiva del nostre poble amb aquesta tercera fase de les obres del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá. L’any passat vam inaugurar el camp de futbol 8 de gespa artificial i en breu podrem disfrutar d’unes noves pistes de paddle i bàsquet molt demandades pels nostres veïns i veïnes” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

La remodelació del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá es va decidir a través d’un procés de participació ciutadana en què el veïnat va decidir que volia un poliesportiu multifuncional on es pogueren practicar diferents esports. En paraules de l’alcaldessa “és una prioritat continuar millorant el benestar del nostre veïnat i complint les nostres promeses amb la ciutadania.”

La quarta fase del Poliesportiu Municipal que resta per posar en marxa inclou la construcció d’una zona per a patinatge. Paral•lelament, el consistori ja està valorant la millora integral de la pista de futbol sala amb el seu tancament com a pavelló cobert.