ACTUALIDAD

Noticias

Cartell anunciador de la Fira de la Calderona 2024

La 18 Fira de la Calderona i la 52 edició del Dia de la Cirera que se celebrarà els dies 25 i 26 de maig ja té cartell anunciador. El disseny guanyador és obra d’Andrea Casanya i Ángela Domingo que han presentat un treball de manera conjunta. El cartell té com a protagonista el castell de Serra.

El jurat ha decidit per unanimitat triar una única obra d’entre els 16 treballs presentats per nou persones diferents. D’aquesta manera i d’acord amb les bases s’ha decidit no obrir la segona fase del concurs, la de la votació popular. Una fase que s’haguera obert si el jurat haguera triat més d’una obra.

El disseny guanyador “representa millor els valors que es volen transmetre amb el cartell anunciador” de la Fira de la Calderona, segons consta a l’informe. A més a més, el jurat ha apreciat el “treball de disseny” que té l’obra seleccionada.

La 18a Fira de la Calderona – 52a Dia de la Cirera es celebrarà l’últim cap de setmana de maig i és un aparador de l’oferta turística del municipi i de molts altres pobles de la Calderona que també hi participen i està declarada Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana.