ACTUALIDAD

Noticias

Bases de la segona convocatòria ajudes Paréntesi

Ja pots consultar les bases de la segona fase de les Ajudes Paréntesi dins el Pla Resistir. L’Ajuntament de Serra ha obert una segona convocatòria en les que repartirà 54.501 € entre altres activitats econòmiques que també s’han vist afectades per la pandèmia i que no van tindre cabuda en la primera fase. A través d’estes ajudes del Pla Resistir cada autònom o microempresa rebrà 2000 € que s’incrementaran per cada treballador a càrrec, a data 31 de desembre de 2020.

“És molt important continuar ajudant a les persones que ho han passat malament durant la pandèmia, als nostres autònoms i empreses. Per això ampliem les ajudes a altres activitats que no estaven incloses en la primera convocatòria” manfiesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

En total, en esta segona fase es repartiran 54.501 € entre les activitats que figuren en l’annex de les bases. Activitats relacionades amb els serveis, el benestar, la salut i xicotet comerç que s’haja vist afectat per la pandèmia. Consulta les bases per poder preparar la documentació necessària. Les ajudes es podran sol·licitar podran sol·licitar des de l’endemà de la publicació de les mateixes al BOP i durant 15 dies hàbils.