ACTUALIDAD

Noticias

Ajudes parèntesi 2: 54.501 € per a autònoms i xicotetes empreses de Serra

L’Ajuntament de Serra va a obrir una segona convocatòria d’Ajudes Parèntesi en les que repartirà 54.501 € entre altres activitats econòmiques que també s’han vist afectades per la pandèmia i que no van tindre cabuda en la primera fase. A través d’estes ajudes del Pla Resistir cada autònom o microempresa rebrà 2000 € que s’incrementaran per cada treballador a càrrec, a data 31 de desembre de 2020.

“És molt important continuar ajudant a les persones que ho han passat malament durant la pandèmia, als nostres autònoms i empreses. Per això ampliem les ajudes a altres activitats que no estaven incloses en la primera convocatòria” manfiesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

En total, en esta segona fase es repartiran 54.501 € entre les activitats que figuren en les bases que es publicaran pròximament. Activitats relacionades amb els serveis, el benestar, la salut i xicotet comerç que s’haja vist afectat per la pandèmia. Les bases es podran consultar al web de l’Ajuntament de Serra i es podran sol·licitar des de l’endemà de la publicació de les mateixes al BOP.

Durant la primera convocatòria es van repartir 44.800 € entre autònoms i xicotetes empreses hostaleres, restauració, allotjaments i altres activitats de recreació i turístiques per a unes ajudes en què aporten fons junt a l’Ajuntament de Serra, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.