OLA DE CALOR
La Direcció general de Salut Pública, i segons les prediccions de la Fundació CEAM, per al dia d'AVUI, 3 d'agost de 2018, s'ha activat el NIVELL TARONJA per excés de temperatures en diverses zones climatològiques, entre elles la zona 9, en la qual es troba el municipi de Serra. A més, les previsions per a DEMÀ, 4 d'agost de 2018, indiquen que també es decretarà el nivell TARONJA.
3/08/2018

Les Onades de calor són episodis de temperatures molt altes que poden arribar a produir efectes greus sobre la salut de la població.

L'exposició a temperatures excessives pot provocar problemes de salut com a rampes, deshidratació, insolació, colp de calor (amb problemes multiorgánicos que poden incloure símptomes com ara inestabilitat en la marxa, convulsions i inclús coma).

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública disposa del Programa de prevenció i atenció dels problemes de salut derivats de les temperatures extremes en la Comunitat l'objecte del qual és minimitzar els efectes negatius que la calor excessiva té sobre la salut de la població, especialment entre els col·lectius més vulnerables, com la infància, les persones d'edat avançada, les embarassades, persones amb malalties cròniques (problemes respiratoris i cardiovasculars principalment) i aquelles que es troben en situacions de desigualtat social.

Es tracta d'un programa preventiu en què s'informa, tant a la població general com als professionals sanitaris i sociosanitaris amb l'antelació suficient perquè en cas d'onada de calor, es puguen adoptar les mesures de protecció adequades.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31